symphony w15 hard reset solution needed - Dhaka Mobile
 
Dhaka Mobile

Go Back   Dhaka Mobile > Mobile Phone Brands -=Hardware & Software Area=- > Chinese Models & Cloned Phones > China Hardware & Hardware-Repair Area
China Hardware & Hardware-Repair Area Only hardware problems share
Forums by Category
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-13-2013, 17:41   #1
yahiya
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 257
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Rep Power: 6
yahiya is on a distinguished road

symphony w15 hard reset solution needed


symphony w15 hard reset solution needed

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to yahiya For This Useful Post:
Old 07-13-2013, 18:16   #2
repairhelps
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 41
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Rep Power: 0
repairhelps is on a distinguished road

symphony w15 hard reset solution


symphony w15 hard reset solution
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to repairhelps For This Useful Post:
Old 07-13-2013, 18:21   #3
yahiya
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 257
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Rep Power: 6
yahiya is on a distinguished road
are you sure that will worked?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to yahiya For This Useful Post:
Old 09-19-2013, 16:35   #4
laninimtiaz
Newbie
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 0
laninimtiaz is on a distinguished road
symphony w15 hard reset solution dorkar please help
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to laninimtiaz For This Useful Post:
Old 09-20-2013, 10:50   #5
rizwankhan8670
Product Manager
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4,170
Status: Offline
Thanks: 32
Thanked 336 Times in 274 Posts
Rep Power: 11
rizwankhan8670 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by yahiya View Post
are you sure that will worked?
use dragon box new ver and try this
Symphony w15 patten unlock 10000% tested by me

step by step work i hope your problem solve


1. hold power on/off and vol (-) when show recovery mode

2. connect phone to pc by usb cable
install adb driver ....
TAB_Android_usb_driver.rar

3. use this software Android Multi Tools v1.02b Shohag Gsm.rar

4. Open this software Android Multi Tools v1.02b

5. Enter 1key and press Enter key

6. wipe data and 5key enter and Phone is 100000% ok
__________________
BR,
RIZWANKHAN8670

Please reply here, if you have any question about this thread!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rizwankhan8670 For This Useful Post:
Old 09-22-2013, 07:46   #6
mr.melon
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 14
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
mr.melon is on a distinguished road
[h=2]symphony w15 hard reset help me[/h]
  Reply With Quote
Old 09-22-2013, 08:54   #7
M.Irfan
Top Contributor
 
M.Irfan's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6,749
Status: Offline
Thanks: 5
Thanked 184 Times in 152 Posts
Rep Power: 14
M.Irfan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mr.melon View Post
symphony w15 hard reset help me
[HR][/HR]
SYMPHONY W15 HARD RESET

1.SET ON IN FIRSTBOOT MODE USING volume+power button.
2.CONNECT USB
2.INSTALL THIS DRIVER
3.OPEN THIS SOFTWARE
4.TYPE 8 THEN CLACK INTER
5FINISH.
__________________
Br,
M.Irfan
Dhaka Mobile Team
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to M.Irfan For This Useful Post:
Old 11-14-2013, 13:05   #8
sumonfeni
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 8
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 0
sumonfeni is on a distinguished road
1000000000000000000000% ok driver for symphony w15 ...............thanks a lot
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sumonfeni For This Useful Post:
Old 11-14-2013, 13:06   #9
sumonfeni
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 8
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 0
sumonfeni is on a distinguished road
thanks bro nice soft
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sumonfeni For This Useful Post:
Old 06-05-2014, 08:20   #10
.:NOYON:.
Newbie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
.:NOYON:. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by M.Irfan View Post
[HR][/HR]
SYMPHONY W15 HARD RESET

1.SET ON IN FIRSTBOOT MODE USING volume+power button.
2.CONNECT USB
2.INSTALL THIS DRIVER
3.OPEN THIS SOFTWARE
4.TYPE 8 THEN CLACK INTER
5FINISH.
The file link that you requested is not valid.
  Reply With Quote
Collapse Related threads at Dhaka Mobile
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
symphony w15 hard reset help need asmilon0 Symphony Andriod based mobile phones 12 06-20-2017 04:21
symphony w30 hard reset how to?? manik.gangni Chinese Andriod based mobile phones 10 08-14-2013 08:18
symphony w30 hard reset help me rashed_bd Symphony Andriod based mobile phones 1 05-18-2013 11:52
symphony w30 hard reset help need poran Symphony Andriod based mobile phones 5 04-27-2013 07:47
Symphony W10 Hard Reset Solution sujonbd Symphony Andriod based mobile phones 1 03-17-2013 14:49

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Resource
Service
Company
Clear Default Style - Mobile Style Clear
All times are GMT +1. The time now is 07:05.
Clear

Follow us below -

Copyright ©2010-2017. Dhaka Mobile
Registered trademark of vBulletin Solutions
An DHAKA MOBILE Company