need mmc solution - Dhaka Mobile
 
Dhaka Mobile

Go Back   Dhaka Mobile > Mobile Phone Brands -=Hardware & Software Area=- > Motorola > Motorola Hardware Repair Section
Motorola Hardware Repair Section Included Motorola Hardware Repair Solutions
Forums by Category
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-30-2012, 10:58   #1
Rotan_Sarkar
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 19
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Rotan_Sarkar is on a distinguished road

need mmc solution


Motorola v3i connect memory card than show lcd mmc unformated when ever I want to format mmc it's shows format failed I already change mmc but not success .......any idea give me any sir..plz argent reply ??????????????????

  Reply With Quote
Old 03-30-2012, 11:32   #2
sujonbd
Super Moderator
 
sujonbd's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,153
Status: Offline
Thanks: 1
Thanked 121 Times in 72 Posts
Rep Power: 8
sujonbd is on a distinguished road

answer: need mmc solution


check mmc socket pin voltage, all voltage is okY?
  Reply With Quote
Old 03-30-2012, 16:54   #3
Rotan_Sarkar
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 19
Status: Offline
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Rotan_Sarkar is on a distinguished road

answer: need mmc solution


any picture solution give me plz ???? all pin is ok..........>>>>>
  Reply With Quote
Old 03-31-2012, 07:58   #4
Mojahidul
Newbie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 10
Status: Offline
Thanks: 8
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Mojahidul is on a distinguished road

answer: need mmc solution


At frist you have to see that mmc socket is ok if not ok you have to clear mmc socket. try. thanks
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Resource
Service
Company
Clear Default Style - Mobile Style Clear
All times are GMT +1. The time now is 19:28.
Clear

Follow us below -

Copyright ©2010-2018. Dhaka Mobile
Registered trademark of vBulletin Solutions
An DHAKA MOBILE Company