Thread: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

Page 6 of 6 «First ... 3456
Reply to Thread
  1. #51
    Top Contributor
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 65

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!


    Successfully Unlocked LG -HB620

    Software engine version: 1.0.0.898
    Searching phone ...

    MODEL : HB620
    COMPILED DATE : May 2 2008 20:43:00
    RELEASE DATE : May 2 2008 18:00:00
    FIRMWARE INFO : HB620-MSM6280-V10a-MAY-02-2008-H3G-IT
    IMEI : 3540500222XXXX-3
    BLUETOOTH ADDR : 2C B6 92 6B 1F 00

    MEMORY ID : 0098:00CA
    MEMORY NAME : toshiba_tya000bc00bogg
    MEMORY INFO : 0800:0040:066E

    INIT NAND ROUTINES;
    NAND INIT MADE;
    READING SECURITY AREA;
    READING SEC DATA;
    SECURITY TESTS PASSED !
    UNLOCKING PASSED !
    LOCK HASH WRITTEN;
    UNLOCKED !
    Time needed - 00.00.04

  2. #52
    Top Contributor
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 65

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    LG U300 Unlocked

    Software engine version: 1.0.0.898
    Searching phone ...

    MODEL : U300
    COMPILED DATE : Sep 28 2006 19:04:00
    RELEASE DATE : Sep 28 2006 17:00:00
    FIRMWARE INFO : U300-MSM6250A-V10h-SEP-28-2006-H3G-IT
    IMEI : 35928800.........-5
    BLUETOOTH ADDR : 75 5F D4 56 12 00

    MEMORY ID : 0098:0076
    MEMORY NAME : toshiba_ty90009800cogg
    MEMORY INFO : 0200:0020:0900

    LOADING INIT DATA;
    RESETTING PHONE !
    WAITING FOR PHONE TO POWER ON 30 SEC;
    PHONE ONLINE;
    SW VERSION: [OK] MODULE ERROR
    IMEI: [OK] 35928800162225500
    BLUETOOTH ADDR: [OK] 755FD4561200

    PLAYING MUSIC ... WAIT;
    DOING CONFIG;
    INJECTING VODKA;
    INJECTING JUICE;
    DRINKING;
    DANCING;
    STAT: ON

    NAND UNLOCK DONE;
    PROCESS STARTED;
    READING;
    ERASING;
    WRITING;
    READING;
    ERASING;
    WRITING;
    UNLOCKED !
    Time needed - 00:01:33

  3. #53
    Top Contributor
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 65

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    another u370 succesfully unlocked
    MODEL : U370
    COMPILED DATE : Oct 15 2007 06:42:00
    RELEASE DATE : May 17 2007 14:00:00
    FIRMWARE INFO : U370W-MSM6245-V10a-OCT-15-2007-XX
    IMEI : 35839101025543-9
    BLUETOOTH ADDR : 39 C8 02 75 1E 00

    MEMORY ID : 0098:00C1
    MEMORY NAME : toshiba_ty9000a800jogg
    MEMORY INFO : 0800:0040:0308

    INIT NAND ROUTINES;
    NAND INIT MADE;
    READING SECURITY AREA;
    READING SEC DATA;
    SECURITY TESTS PASSED !
    UNLOCKING PASSED !
    LOCK HASH WRITTEN;
    UNLOCKED !
    Time needed - 00:00:10

  4. #54
    Top Contributor
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 65

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    successfully unlocked lg u970 unlock lg u970 successfully with furious gold
    Attached Thumbnails [Login or Register to see links. Click Here To Register]

  5. #55
    Newbie
    Join Date: Jan 2012 Member: 205336 Status: Offline Posts: 47
    Thanks Meter: 41

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    G2100 SUCCESSFULL UNLOCK


  6. #56
    Newbie
    Join Date: Jan 2012 Member: 205336 Status: Offline Posts: 47
    Thanks Meter: 41

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    Z100 successfull unlock


  7. #57
    Newbie
    Join Date: Jan 2012 Member: 205336 Status: Offline Posts: 47
    Thanks Meter: 41

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    G2201 successfull unlock



  8. #58
    Newbie
    Join Date: Jan 2012 Member: 205336 Status: Offline Posts: 47
    Thanks Meter: 41

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    Alcatle Ot-908S succesfully unlock



  9. #59
    Newbie
    Join Date: Jan 2012 Member: 205336 Status: Offline Posts: 47
    Thanks Meter: 41

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    G2158 successfull unlock

    Software engine version: 1.0.0.6331
    Connect phone powered on !
    Start auth !
    SW Ver: REL_P1.1PU01V01.06
    Imei: 358892032927319
    Done;
    Press power on !
    Starting communication ...
    Platform: E-Gold Voice ...
    Preloader sent ....
    Starting ...
    Authorising ...
    Loader sent ....

    Flash ID(0): 00C2:22A7


    Reading ...
    Saved: HUAWEI_358892032927319_REL_P1.1PU01V01.06_09.48.17 _06.03.2012_PARTIAL.bin
    Erasing ...
    Press reset button !
    Starting communication ...
    Platform: E-Gold Voice ...
    Preloader sent ....
    Starting ...
    Authorising ...
    Loader sent ....

    Flash ID(0): 00C2:22A7
    Writing ...
    Unlocked ! Remove battery and put back !
    Time needed - 00:01:41

  10. #60
    Product Manager
    Join Date: Apr 2013 Member: 241276 Status: Offline Posts: 1,051
    Thanks Meter: 178
    ZTE T760 UNLOCK SUCCESS FULL
    PACK 6

    [Login or Register to see links. Click Here To Register]

    Uploaded with [Login or Register to see links. Click Here To Register]


    FAISAL JEE

Reply to Thread
Page 6 of 6 «First ... 3456
Share with