Thread: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

Reply to Thread
  1. #31
    Administrator ranksranks
    Join Date: Aug 2010 Member: 3 Status: Offline Posts: 579
    Thanks Meter: 36

    Re: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.


    Quote
    Originally Posted by pingping View Post
    plz help me my IMEI (868533005496766) plz thank you
    Your code Generated

    IMEI: 868533005496766
    NCK: 486772664284
    SPCK: 043366164519

  2. #32
    Newbie ranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 190971 Status: Offline Posts: 1
    Thanks Meter: 0

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    Dear concern
    please provide NCK code for ZONG R221 note below IMEI number
    IMEI:359264030979206

  3. #33
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2010 Member: 3054 Status: Offline Posts: 1,461
    Thanks Meter: 14

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    Quote
    Originally Posted by SAM sumair View Post
    Dear concern
    please provide NCK code for ZONG R221 note below IMEI number
    IMEI:359264030979206

    here is your unlock code:



    IMEI: 359264030979206
    NCK: 066152202884
    SPCK: 668021232246

  4. #34
    Newbie ranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 195534 Status: Offline Posts: 4
    Thanks Meter: 0

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    hi sir
    my mobile is zong z100
    plz help me for unlocking him

    imei # 352865043130046

  5. #35
    Newbie ranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194973 Status: Offline Posts: 2
    Thanks Meter: 0

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    hi sir ,pl help me with ZTE R221 -Beeline phone locked
    imei : 353516045703061

  6. #36
    Newbie ranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194973 Status: Offline Posts: 2
    Thanks Meter: 0

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    my ZTE-G R221 dual sim(GSM Dual-Band GPRS Digita Mobile Phone)
    IMIE: 353516045703061


    pl send me unlocked code......

  7. #37
    Newbie ranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 195534 Status: Offline Posts: 4
    Thanks Meter: 0

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    hi sir
    i want to unlock my zong zte r221 mobile
    IMEI : 359264031297095
    plz sir send me code to unlock my cell phone
    thanks

  8. #38
    Super Moderator ranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194903 Status: Offline Posts: 1,148
    Thanks Meter: 119

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    Quote
    Originally Posted by fahad.sandhu View Post
    hi sir
    my mobile is zong z100
    plz help me for unlocking him

    imei # 352865043130046
    Your code:
    NCK:408998420084
    SPCK :048929760542

  9. #39
    Super Moderator ranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194903 Status: Offline Posts: 1,148
    Thanks Meter: 119

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    Quote
    Originally Posted by psophan View Post
    hi sir ,pl help me with ZTE R221 -Beeline phone locked
    imei : 353516045703061
    Your code:
    NCK:446376624868
    SPCK :506673164473

  10. #40
    Super Moderator ranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194903 Status: Offline Posts: 1,148
    Thanks Meter: 119

    answer: Zong ZTE R221, R231 & N281 Unlock Code Request.

    Quote
    Originally Posted by fahad.sandhu View Post
    hi sir
    i want to unlock my zong zte r221 mobile
    IMEI : 359264031297095
    plz sir send me code to unlock my cell phone
    thanks
    NCK:280514466206
    SPCK :770206596668

Reply to Thread
Share with