Thread: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

Page 2 of 4 «First 1234 Last»
Reply to Thread
  1. #11
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones


    G-N281 successfully unlock

  2. #12
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    Again vodafone 351 successfully unlock

  3. #13
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    Z100 successfully unlock

  4. #14
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    Kp100 imei repair ok


  5. #15
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    Vodafone 351 successfully unlock by slecting X760

  6. #16
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    Sfr 231 successfully unlock with MTK KEYGEN

  7. #17
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    Gs290successfully factory rest by slecting kp110 see here screen shot

  8. #18
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    G1000 successfully unlock

  9. #19
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    u370 successfully rest by slecting Gw300 wit usb cable


  10. #20
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203092 Status: Offline Posts: 201
    Thanks Meter: 4

    answer: FuriousGold Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones

    K170 successfully unlock
    Press power on button ...
    Phone detected ...
    Loader version: FuriouSTeaM GSM DEVELOPEMENT
    Requesting baudrate change ...
    Baudrate changed ...

    Flash ID(0): 0001:227E:3C00


    Searching flash image ...
    Reading flash image ...
    Unlock finished !
    Done !
    Time needed - 00:01:14


Reply to Thread
Page 2 of 4 «First 1234 Last»
Share with