Thread: All GPGDragon SPD flash files

Page 2 of 3 «First 123 Last»
Reply to Thread
  1. #11
    Product Manager ranks
    Join Date: Oct 2011 Location: Pak/ Member: 186175 Status: Offline Posts: 4,163
    Thanks Meter: 326

    answer: All GPGDragon SPD flash files


    Quote
    Originally Posted by spritee View Post
    Initializing...
    DA_LIB_VER_3.9.0.0
    It is sensing the pinout fast...
    RXD=6 TXD=7
    Connecting...
    Connected...sending boot...
    FDL test...OK
    ArmBootMode: 6600700500006A00_01
    Wait for init Commzero Security Engine...
    Done.
    Loading bootloader...
    Done.
    Changing baudrate...
    Set baudrate to 115200 is ok
    Reading phone HW info...
    Read info is done.
    CPU: SC6600L3 Flash: NOR_EON_EN29PL032
    setting the Flash Parameters...
    Settings have been completed!
    Reading FileSystem info...
    Error: Get Flash die baseaddress

    gfive 550
    4mb flash file
    plz upload any body
    i search all forum but your file not found you find same mobile in your local market read file and right that
    BR,
    RIZWANKHAN8670

    Please reply here, if you have any question about this thread!

  2. #12
    tej
    Newbie ranks
    Join Date: Apr 2012 Member: 210148 Status: Offline Posts: 1
    Thanks Meter: 0

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    gfive w560 flash file

  3. #13
    Product Manager ranks
    Join Date: Oct 2011 Location: Pak/ Member: 186175 Status: Offline Posts: 4,163
    Thanks Meter: 326

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    Quote
    Originally Posted by tej View Post
    gfive w560 flash file
    try this one and next time post full info
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In
    BR,
    RIZWANKHAN8670

    Please reply here, if you have any question about this thread!

  4. #14
    Newbie ranks
    Join Date: Apr 2011 Member: 71430 Status: Offline Posts: 14
    Thanks Meter: 0

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    hi all glx x260 CPU: SC6600L7 Flash: NOR_TC58FYM7T8C, flash file plese.

  5. #15
    Product Manager ranks
    Join Date: Oct 2011 Location: Pak/ Member: 186175 Status: Offline Posts: 4,163
    Thanks Meter: 326

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    try this one
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In
    BR,
    RIZWANKHAN8670

    Please reply here, if you have any question about this thread!

  6. #16
    Newbie ranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 203066 Status: Offline Posts: 35
    1 Post

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    forme M680 spd 8MB fiash file....................Help Me

  7. #17
    Product Manager ranks
    Join Date: Oct 2011 Location: Pak/ Member: 186175 Status: Offline Posts: 4,163
    Thanks Meter: 326

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    Quote
    Originally Posted by hasan053 View Post
    forme M680 spd 8MB fiash file....................Help Me
    make info and past her
    BR,
    RIZWANKHAN8670

    Please reply here, if you have any question about this thread!

  8. #18
    Newbie ranks
    Join Date: May 2012 Member: 212773 Status: Offline Posts: 4
    Thanks Meter: 0

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    Quote
    Originally Posted by rizwankhan8670 View Post
    thank,s bro but better is post right section her
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In
    Vell-Com T2 CNV File Need it (File size is 8MB)........Advance mai ....Thanks

  9. #19
    Product Manager ranks
    Join Date: Oct 2011 Location: Pak/ Member: 186175 Status: Offline Posts: 4,163
    Thanks Meter: 326

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    Quote
    Originally Posted by Harbesh View Post
    Vell-Com T2 CNV File Need it (File size is 8MB)........Advance mai ....Thanks
    bro make info and past her without log,s i con't help you
    post her full info
    chip name
    cpu type
    project id
    BR,
    RIZWANKHAN8670

    Please reply here, if you have any question about this thread!

  10. #20
    Product Manager ranks
    Join Date: Oct 2011 Location: Pak/ Member: 186175 Status: Offline Posts: 4,163
    Thanks Meter: 326

    answer: All GPGDragon SPD flash files

    Quote
    Originally Posted by Harbesh View Post
    Vell-Com T2 CNV File Need it (File size is 8MB)........Advance mai ....Thanks
    check this
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In
    BR,
    RIZWANKHAN8670

    Please reply here, if you have any question about this thread!

Reply to Thread
Page 2 of 3 «First 123 Last»
Share with