View Poll Results: Choose your lovely person, who will our next Top Contributor?

Voters
55. This poll is closed
  • ...::ARIF::...

    16 29.09%
  • ..::SH@RIF®™::..

    22 40.00%
  • Dipankor-ctg

    17 30.91%

Thread: Contest Winner for Top Contributor's - January

Page 1 of 4 1234 Last»
Closed Thread
  1. #1
    Administrator ranksranks
    Join Date: Aug 2010 Member: 3 Status: Offline Posts: 579
    Thanks Meter: 36

    Contest Winner for Top Contributor's - January


    Promotional Contest On January
    Who'll winner?



    dfdve [Only registered & active users can see links.] Register or Log In [Only registered & active users can see links.] Register or Log In [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

    Are you member in Dhaka Mobile Bangladesh (Gsm Forum)? so you can make voting here of your lovely person who's best perform in 'Dhakamobilebd' for you. Your decision is correct for this time!


    -You can choose voting only one person (so, 1st thinking to press the poll or this is not undone.
    -You can explain there reputation
    -Don't use double id for voting
    -Don't make thanks comment or will be deleted
    -Don't use bad language or will be banned forever



    Poll Result publish on 15-01-12
    Request on with teams for update date to 20-01-12

  2. #2
    Freak Poster ranksranksranks
    Join Date: Sep 2010 Member: 44 Status: Offline Posts: 389
    1 Post

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    i vote for ..::SH@RIF®™::..

  3. #3
    Newbie ranks
    Join Date: Sep 2010 Member: 77 Status: Offline Posts: 18
    Thanks Meter: 0

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    All Are Good

    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  4. #4
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Sep 2010 Member: 54 Status: Offline Posts: 6,746
    Thanks Meter: 183

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    My Vote [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  5. #5
    Newbie ranks
    Join Date: Jan 2011 Member: 19569 Status: Offline Posts: 28
    Thanks Meter: 0

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    I like and Vote [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  6. #6
    Newbie ranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194000 Status: Offline Posts: 7
    Thanks Meter: 0

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    I like and Vote [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  7. #7
    Freak Poster ranksranks
    Join Date: Jul 2011 Member: 114873 Status: Offline Posts: 262
    Thanked 2

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    My Vote [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  8. #8
    Super Moderator ranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194903 Status: Offline Posts: 1,148
    Thanks Meter: 119

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    My vote ...::ARIF::...

  9. #9
    Insane Poster ranks
    Join Date: Jul 2011 Member: 133315 Status: Offline Posts: 52
    Thanks Meter: 0

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    MY VOTE FOR ...::ARIF::...

  10. #10
    Newbie ranks
    Join Date: Apr 2011 Member: 70696 Status: Offline Posts: 30
    Thanks Meter: 0

    answer: Contest Winner for Top Contributor's - January

    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In [Only registered & active users can see links.] Register or Log In [Only registered & active users can see links.] Register or Log In is good parson .

    I like [Only registered & active users can see links.] Register or Log In and my vote [Only registered & active users can see links.] Register or Log In


    all the best

Closed Thread
Page 1 of 4 1234 Last»
Share with