Thread: SL-Box Updates [SAMSUNG]

Page 3 of 3 «First 123
Reply to Thread
  1. #21
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: SL-Box Updates [SAMSUNG]


    SL-Box Samsung v1.25 update

    Add Read Freeze Code For:

    GT-I9010 Network & Freeze Code
    SGH-I896 Network & Freeze Code
    SGH-I897 Network & Freeze Code
    SGH-T849 Network & Freeze Code
    SGH-T959 Network & Freeze Code
    GT-I9020 Network & Freeze Code
    Galaxy Nexus S Network & Freeze Code
    GT-I9003 Network & Freeze Code
    SGH-T959 Network & Freeze Code
    Galaxy Vibrant Network & Freeze Code
    Galaxy S2 Network & Freeze Code
    GT-I9100 Network & Freeze Code


    Where from download?
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  2. #22
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: SL-Box Updates [SAMSUNG]

    SL-Box Samsung v1.27 update

    Fix Bug Read codes on all Android Phones.


    Where from download?

    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

    Contac me on Sonork: 100.1592508
    (:
    __________
    XcachorroX
    SL-Box Team.

  3. #23
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: SL-Box Updates [SAMSUNG]

    SL-Box Samsung v1.29 update

    Added Platform SYSOL :
    GT-E1150 [READ CODES]
    GT-E1150I [READ CODES]
    SGH-C270 [READ CODES]




    Where from download?
    NEW UPDATE AVAILABLE ON SUPPORT AREA !!! or
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  4. #24
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: SL-Box Updates [SAMSUNG]

    SL-Box Samsung v1.30 update

    Added Platform SYSOL :
    GT-C3300K [READ CODES]




    Where from download?
    NEW UPDATE AVAILABLE ON SUPPORT AREA !!! or
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

    ___________
    XcachorroX

  5. #25
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: SL-Box Updates [SAMSUNG]

    SL-Box Samsung v1.30 update

    Added Platform SYSOL :
    GT-C3300K [READ CODES]




    Where from download?
    NEW UPDATE AVAILABLE ON SUPPORT AREA !!! or
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  6. #26
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: SL-Box Updates [SAMSUNG]

    SL-Box Samsung v1.32 update

    GT-C3300 [FAST READ CODES]
    GT-C3303 [FAST READ CODES]
    GT-C3303I [FAST READ CODES]
    GT-C3500 [FAST READ CODES]
    GT-C3303K [FAST READ CODES]
    GT-i5800L [FAST DIRECK UNLOCK]
    GT-i5800B [FAST DIRECK UNLOCK]
    GT-i5800D [FAST DIRECK UNLOCK]
    GT-S5830B [FAST READ CODE]
    GT-S5830C [FAST READ CODE]
    GT-S5830C [FAST READ CODE]
    GT-S5830L [FAST READ CODE]
    GT-S5830T [FAST READ CODE]


    Where from download?
    NEW UPDATE AVAILABLE ON SUPPORT AREA !! or
    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

    ___________
    XcachorroX

  7. #27
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: SL-Box Updates [SAMSUNG]




    Where from download?
    NEW UPDATE AVAILABLE ON SUPPORT AREA


    hamada-almasry

  8. #28
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: SL-Box Updates [SAMSUNG]

    SL-Box Samsung 1.34

    1- What is new added:- 15 NEW MODELS ADDED:

    -SAMSUNG I5510 - Code reader in all version

    -SAMSUNG I9001 - Code reader/Direct unlock in all version

    -SAMSUNG I9103 - Code reader/Direct unlock in all version

    -SAMSUNG N7000 (beta) - Code reader/Direct unlock in all version

    -SAMSUNG P7500 (beta) - Code reader/Direct unlock in all version

    -SAMSUNG S5570 - Code reader in all version

    -SAMSUNG S5660 - Code reader in all version

    -SAMSUNG Callisto - Code reader in all version

    -SAMSUNG Galaxy 551 - Code reader in all version

    -SAMSUNG Galaxy Gio - Code reader in all version

    -SAMSUNG Galaxy Mini - Code reader in all version

    -SAMSUNG Galaxy NOTES (beta) - Code reader/Direct unlock in all version

    -SAMSUNG Galaxy R - Code reader/Direct unlock in all version

    -SAMSUNG Galaxy S - Code reader/Direct unlock in all version

    -SAMSUNG Galaxy TAB 10.1 (beta) - Code reader/Direct unlock in all version


    2-What is new :- Our offer for today BUY SL-Box + 30 Cables

    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In


    B,R

    Halas

  9. #29
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Sep 2010 Member: 54 Status: Offline Posts: 6,746
    Thanks Meter: 183

    SL-BOX Samsung v1.36

    SL-BOX Samsung v1.36




    What is new added:- Code reader added for

    SAMSUNG B3310
    SAMSUNG C3010
    SAMSUNG C3050
    SAMSUNG C3530
    SAMSUNG S3030
    SAMSUNG S3350
    SAMSUNG S3500


    NEW UPDATE AVAILABLE ON SUPPORT AREA

    Today we start sell (SL-Box Samsung + LG with 49 cables ) end user price 199$
    (SL-Box Samsung with 29 cables ) end user price 119$


    Contact your resellers Here

    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In


    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In



    B,R

    Halas

  10. #30
    Newbie ranks
    Join Date: Feb 2013 Member: 227377 Status: Offline Posts: 1
    Thanks Meter: 0
    too old why so poor on updates

Reply to Thread
Page 3 of 3 «First 123
Share with