Thread: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

Page 1 of 2 12 Last»
Reply to Thread
  1. #1
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    Thumbs up Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;


    maxx mx124 formating done. [dead phone ]


  2. #2
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    SPREADTRUM_6800h
    SUCESSFULLY READ THE FILES



  3. #3
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    SPREADTRUM_6800h
    SUCESSFULLY FORMAT


  4. #4
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    mstar (msw8533d)=phone read flash success


  5. #5
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    Mstar Cpu phone code success



  6. #6
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    MSTAR CPU Flash Done



  7. #7
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    Kechao K9 (6250_CPU)formating done

  8. #8
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    GFIVE W6000(6600L_cpu) FORMAT SUCESS

  9. #9
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    HTC_6800H Phone Code Done By Chinaking Box

    HTC





  10. #10
    No Life Poster ranksranksranksranks
    Join Date: Nov 2011 Member: 194325 Status: Offline Posts: 615
    Thanks Meter: 7

    answer: Chinaking box Successfully Unlocked ,Repaired , Flashed Phones;;;

    YXTEL A4 read done

    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

Reply to Thread
Page 1 of 2 12 Last»
Share with