Thread: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

Page 1 of 6 1234 ... Last»
Reply to Thread
  1. #1
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!



  2. #2
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    Let me be 1st

    Successfully Read and Write MTK by USB













    Br
    Volcano Team
    Ahead of All

  3. #3
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    SPD 6800H Reading Full Flash





    Br
    Volcano Box
    Ahead of All

  4. #4
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    MTK 6250 FULL TEST REPORT HERE!!!

    Read Info...




    Read Flash...



    Format....





    Imei Change....






    will update this thread for all cpu test reports.

    br

  5. #5
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    Successfully Format MTK by USB!!!!!!!




    much more news will come!!

    br

  6. #6
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    MTK 6253 Lava C30 read flashModel Lava C30
    CPU TYPE:6253
    Flash ID: 00EC2404
    Flash Type: NOR_K5N2833ATB,
    Chip Capacity: 0x1000000(16MB)


    Special Thanks to our Distributor [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  7. #7
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    Spd cpu.....






  8. #8
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    YXTEL C9 read info










  9. #9
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    YXTEL C9 write flash






  10. #10
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: ctg Member: 508 Status: Offline Posts: 2,351
    Thanks Meter: 37

    answer: Volcano Box Successfully Unlocked / Repaired / Flashed Phones !!!

    YXTEL c9 format successfully










Reply to Thread
Page 1 of 6 1234 ... Last»
Share with