Thread: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

Page 1 of 4 1234 Last»
Reply to Thread
  1. #1
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here


    Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here




    P.S No spamming on the on the board.we have thanks button it is just one click away..

  2. #2
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    samsung s5360 wifi easy format ang repair imei

    first readflash
    format


    repair imei


    more to come

  3. #3
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    S350 SAMSUNG Coolsand_FM25Q32 hang easy solved
    readflash first
    then format

    repair imei

  4. #4
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    samsung s6500 sc6803h screenlocked solved by piranha-box
    readflash first

  5. #5
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    Lowow F 800 Format & Reset successfully [Only registered & active users can see links.] Register or Log In


    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  6. #6
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    s3850 corbyII wifi sc6800H hang easy solved no need to flash by piranha_box
    readflash first
    then format

    repair imei

    result



    BR: piranha-box team

  7. #7
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    myphone tv21 duo MT6230 nand flash done via flashing by piranha_box
    first readinfo
    then format
    same dead
    flash via tested firmware

    repair imei

    result


    thanks
    br: piranha_box team

  8. #8
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    C3350 SAMSUNG Coolsand_GD25Q32 hang up easy solved by piranha_box
    readflash first
    format and repair imei

    thanks

    br: piranha_box team

  9. #9
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    CHERRYMOBILE D11 HANG LOGO SOLVED BY PIRANHA_BOX

    result


    br: piranha_box team

  10. #10
    Top Contributor ranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Oct 2010 Location: BD Member: 507 Status: Offline Posts: 2,719
    Thanks Meter: 64

    answer: Piranha Box Successfully Flashing / Repaired / Unlocked Phones !!! Post Here

    I-phone chinees format & Flash file read successfully [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  11. The Following User Says Thank You to ..::SH@RIF®™::.. For This Useful Post:

Reply to Thread
Page 1 of 4 1234 Last»
Share with