Thread: nokia 5530 skype

Reply to Thread
  1. #1
    Insane Poster ranks
    Join Date: Dec 2011 Location: ZA Member: 196273 Status: Offline Posts: 83
    Thanks Meter: 15

    nokia 5530 skype


    dear i need skype for nokia 5530 pls help

  2. #2
    Super Moderator ranks Chitepota's Avatar
    Join Date: Sep 2010 Member: 14 Status: Offline Posts: 876
    Thanks Meter: 35

    answer: nokia 5530 skype

    [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

  3. #3
    Insane Poster ranks
    Join Date: Dec 2011 Location: ZA Member: 196273 Status: Offline Posts: 83
    Thanks Meter: 15

    answer: nokia 5530 skype

    Please enter a password to access this file:

    pls give pass word br,,,,,,,,,,,,,

  4. #4
    Administrator ranksranks
    Join Date: Aug 2010 Member: 3 Status: Offline Posts: 579
    Thanks Meter: 36

    answer: nokia 5530 skype

    try now may its not asking the password

  5. #5
    Insane Poster ranks
    Join Date: Dec 2011 Location: ZA Member: 196273 Status: Offline Posts: 83
    Thanks Meter: 15

    answer: nokia 5530 skype

    p w asking ,,,,,,,,

    pls working link,,,,,,,,

  6. #6
    Super Moderator ranks Chitepota's Avatar
    Join Date: Sep 2010 Member: 14 Status: Offline Posts: 876
    Thanks Meter: 35

    answer: nokia 5530 skype

    try it with another link: [Only registered & active users can see links.] Register or Log In

    Post result

  7. #7
    Insane Poster ranks
    Join Date: Dec 2011 Location: ZA Member: 196273 Status: Offline Posts: 83
    Thanks Meter: 15

    answer: nokia 5530 skype

    application not comptible with phone ?

  8. #8
    Super Moderator ranks Chitepota's Avatar
    Join Date: Sep 2010 Member: 14 Status: Offline Posts: 876
    Thanks Meter: 35

    answer: nokia 5530 skype

    which message showing?

  9. #9
    Insane Poster ranks
    Join Date: Dec 2011 Location: ZA Member: 196273 Status: Offline Posts: 83
    Thanks Meter: 15

    answer: nokia 5530 skype

    application not comptible with phone , continue any way ,,

    after setup finished can`t connect problem ,,,,,,

  10. #10
    Newbie ranks
    Join Date: Jun 2012 Member: 213581 Status: Offline Posts: 9
    Thanks Meter: 0

    answer: nokia 5530 skype

    DEAR ALL,

    I NEED N0KIA N73 SKYPE SOFTWARE PLEASE HELP ME

Reply to Thread
Share with