Poll: Which the best between Miracle and GPG Dragon

Be advised that this is a public poll: other users can see the choice(s) you selected.

Thread: Miracle VS GPG Dragon

Page 1 of 3 123 Last»
Reply to Thread
  1. #1
    Newbie ranks
    Join Date: Nov 2010 Member: 7313 Status: Offline Posts: 24
    1 Post

    Question Miracle VS GPG Dragon


    Miracle VS GPG Dragon which the best? i wanna choose one.
    please explain me

  2. #2
    Newbie ranks
    Join Date: Sep 2011 Member: 155102 Status: Offline Posts: 22
    Thanks Meter: 0

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    gpg all the best and good supotar all best ,,,,

  3. #3
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Sep 2010 Member: 54 Status: Offline Posts: 6,746
    Thanks Meter: 183

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    Quote
    Originally Posted by sohag_ii View Post
    Miracle VS GPG Dragon which the best? i wanna choose one.
    please explain me
    GPG Dragon Best Tool
    Miracle Is A New

  4. #4
    Insane Poster ranks
    Join Date: Jul 2011 Member: 133315 Status: Offline Posts: 52
    Thanks Meter: 0

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    GPG IS THE BEST NO MORE EXPLANATION....

  5. #5
    Newbie ranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 202083 Status: Offline Posts: 13
    Thanks Meter: 0

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    NOW GPG GAME OVER NO SPORT 6610\20
    .

  6. #6
    Super Moderator ranks
    Join Date: Oct 2011 Member: 175181 Status: Offline Posts: 278
    Thanks Meter: 4

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    Quote
    Originally Posted by sohag_ii View Post
    Miracle VS GPG Dragon which the best? i wanna choose one.
    please explain me

    Gpg is old box but tested by all user so this box is good working satisfy all user but Miracle is new box in market .... if any new user i advice that he use only gpg if any old user he can try on miracle

    90% same working

  7. #7
    Super Moderator ranks
    Join Date: Oct 2011 Member: 175181 Status: Offline Posts: 278
    Thanks Meter: 4

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    Quote
    Originally Posted by irfan_shahzad View Post
    NOW GPG GAME OVER NO SPORT 6610\20
    .

    wait i hope will be support to 6610\20

    http://www.dhakamobilebd.com/f367/ha...rt-here-13050/

  8. #8
    Newbie ranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 201538 Status: Offline Posts: 4
    Thanks Meter: 0

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    gpg dragon the BEST BOX

  9. #9
    No Life Poster ranksranksranksranksranksranksranks
    Join Date: Sep 2010 Member: 70 Status: Offline Posts: 1,642
    Thanks Meter: 30

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    GPG Dragon Best Tool
    Miracle Is A New

    Special for China
    China King Box coming soon

  10. #10
    Newbie ranks
    Join Date: Dec 2011 Member: 202083 Status: Offline Posts: 13
    Thanks Meter: 0

    answer: Miracle VS GPG Dragon

    wait same time then u see miracle box and GPG
    GPG is tha comzeroo

Reply to Thread
Page 1 of 3 123 Last»
Share with